Tuotto-riskisuhteeltaan mielenkiintoisimmat sijoituskohteet

SijoittajaPRO Corporate Finance

Kannattaville kasvuyrityksille
Autamme löytämään rahoitusmuodon ja rahoittajat
Kuulet ensimmäisten joukossa mielenkiintoisimmista sijoituskohteista
Analysoimme sijoituskohteet sinulle

SijoittajaPRO Corporate Finance tarjoaa sijoittajille mielenkiintoisia sijoituskohteita ja kannattaville kasvuyrityksille rahoitusta. SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille.

SijoittajaPRO Corporate Finance on osa Sijoittajaperhettä:

SIJOITTAJAPRO – asiantuntuntijapalvelut

Suunnattu instituutioille, ammatti- ja yksityissijoittajille. Päivitämme sijoitusstrategian ajantasaiseksi, autamme varainhoitajan valitsemissa sijoitusstrategian toteuttajaksi ja raportoimme varainhoitajien menestyksestä.

SIJOITTAJA.FI – sijoittajan tietopalvelu

Puolueettomat sijoittajan työkalut tarjoavat kaiken tarvitsemasi tiedon ja helppolukuiset analyysit sijoituspäätösten tueksi. Sijoittaja.fi tavoittaa kuukaudessa yli 20 000 yksityissijoittajaa. www.sijoittaja.fi

Tutustu mielenkiintoisiin sijoituskohteisiin

SijoittajaPRO Corporate Finance arvioi yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajien näkökulmasta ja toimimme kanssasijoittajina kohteissa. SijoittajaPROn valintaprosessi analysoi kuukausittain kymmeniä yrityslainahankkeita. Parhaat yritykset läpäisevät seulamme ja esittelemme ne SijoittajaPRO:n valintana sijoittajille ja Sijoittaja.fi -sivustolla. Valintaprosessimme pitää sisällään mm.

  • Yrityksen luottoluokituksen ja lainan minimikorkovaatimuksen
  • Tilinpäätösanalyysin ja rahoitusrakenteen kestävyysarvioinnin liiketoiminnan rakenteen, strategian ja riskien arvioinnin johdon tapaamiset.
  • Optimoimme yhdessä yrityksen kanssa rahoituksen ehdot ja rakenteen Rahoitukset ehdot on oltava houkuttelevia sijoittajille.
  • Arvioimme yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajien näkökulmasta ja toimimme kanssasijoittajina kohteissa.
  • Prosessin läpäisevien yritysten tärkeimpänä perusteena on houkutteleva tuotto-riskisuhde sijoittajalle.

Sijoittaja.fi julkaisee artikkelit SijoittajaPRO Corporate Financen valinnoista. Tutustu kohteisiin!

Kannattaville kasvuyrityksille

SijoittajaPRO Corporate Finance auttaa kannattavia kasvuyrityksiä löytämään sopivan rahoitusmuodon ja rahoittajat. Toimintamme lähtökohtana on olla välittäjä erinomaisten rahoitusta etsivien yritysten ja tuottoa hakevien sijoittajien välillä. Sijoittajakontakteissamme on useita ankkurisijoittajia, jotka lähtevät mukaan valitsimiimme hankkeisiin hajauttaen.

Tyypillisesti valitsemamme yritykset ovat kasvuvaiheessa olevia, jo kassavirtaa tuottavia yrityksiä. Olemme mielellään mukana rahoituskierroksen suunnittelussa alusta asti, jolloin voimme optimoida rahoituksen tarpeen, muodon ja ehdot sopiviksi niin yritykselle kuin tuleville sijoittajille. Yleiset rahoituskierroksemme ovat kooltaan 0,3-3M€, ja niissä käytetään useasti hyväksi useampaa rahoitusmuotoa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Kiinnostuitko, tarvitseeko kannattava kasvuyritys rahoitusta? Ota yhteyttä suoraan puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Miksi sijoittaa yrityslainoihin?

Yrityslainojen suosio kasvaa vahvasti meillä ja maailmalla. 94% Institutionaalisista sijoittajista uskoo kasvattavan yrityslainojen allokaatiota seuraavien viiden vuoden aikana. Yrityslainaus sopii sijoittajille, jotka ovat kiinnostuneet sijoittamaan kotimaisten pk-yritysten lainoihin. Tuotto-odotus on pörssiosakesijoituksia matalampi, mutta selvästi pörssiyritysten jvk-lainoja korkeampi.

Lue tästä lisää, miten sijoittaa yrityslainakohteisiin

SIJOITTAJA, MUISTA RISKIT JA HAJAUTA

Kuten kaikessa sijoittamisessa, myös yrityslainoihin liittyy riskejä, jotka sijoittajan on syytä tunnista. Yleisesti yrityslainojen luottotappioriski on 1-3 % sijoitetusta pääomasta. Osa yrityslainoista jää maksamatta. Mitä laajempi hajautus, sitä vähemmän luottotappiot syövät koko yrityslainasalkun tuottoa.

Referenssit

SijoittajaPRO Corporate Finance auttaa kannattavia kasvuyrityksiä löytämään sopivan rahoitusmuodon ja rahoittajat. Viimeaikaisia referenssejä:

Allas GoSleep IqPayments screenshot-2016-11-12-20-07-28 Rakennusteho Telasteel

Yhteystiedot

Matias Itkonen

Managing partner, CoB

045 672 1414
matias.itkonen@sijoittajapro.fi

Tarmo Urpilainen

Senior Analyst

045 666 4133
tarmo.urpilainen@sijoittajapro.fi

Hannu Huuskonen

Perustaja, hallituksen puheenjohtaja

Timo Heikkilä

Perustaja

Yhteydenottolomake

Täytä yhteystietosi viereiseen lomakkeeseen ja olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

SijoittajaPRO Corporate Finance

Arkistokatu 4, 90100 Oulu

matias.itkonen@sijoittajapro.fi
www.sijoittajapro.fi/corporatefinance