Kustannus- ja tuottoanalyysi | Sijoitustoiminnan menestyksen seuranta | Varainhoitajien valinta ja kilpailutus | Sijoitusstrategiat

VARALLISUUTENNE PARHAAKSI

SijoittajaPRO
ASIAKKAAN PARAS SIJOITUS

Varaa aika tapaamiseen, jossa voit paikasta riippumatta keskustella SijoittajaPROn asiantuntijan kanssa.

TAVOITAT HELPOSTI

Varallisuutenne parhaaksi

SijoittajaPRO on suunnattu instituutioille sekä ammatti- ja yksityissijoittajille. Palveluidemme avulla asiakas saa merkittäviä hyötyjä lisätuottojen, kustannussäästöjen ja tehokkaan ajankäytön muodossa. Päivitämme asiakkaan sijoitusstrategian ajantasaiseksi, valitsemme soveltuvimman ja kustannustehokkaan varainhoitajan sijoitusstrategian toteuttajaksi ja raportoimme varainhoitajien menestystä kokonaisvaltaisesti. Palvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

SijoittajaPRO on asiakkaan paras sijoitus.

Palvelumme sijoittajille

Kustannus- ja tuottoanalyysi

Kustannuksilla on kiistattomasti hyvin suuri merkitys sijoittajan tulevaisuuden tuottoihin. Kuitenkin useissa tapauksissa sijoitustoiminnan kokonaiskustannuksia on hyvin vaikea arvioida, koska niitä saatetaan piilotella vaikeasti ymmärrettävien rakenteiden taakse.

Kustannusanalyysimme avulla sijoittaja saa selville sijoitustoimintansa todelliset kokonaiskustannukset, mistä ne muodostuvat ja paljonko niissä on tinkimisen varaa.

Sijoitussalkun kokonaistuotto on perinteisin ja samalla ratkaisevin mittari sijoitustoiminnan onnistumisen arvioinnissa. Kuitenkin pelkkä salkun kokonaistuotto on vasta jäävuoren huippu sijoitustoiminnan menestyksen analysoinnissa.

Tuottoanalyysin avulla asiakas tietää, millä riskitasolla sijoitusten tuotot ovat saavutettu, miltä tuotto-riskisuhde näyttää suhteessa relevanttiin vertailuindeksiin ja miten eri varainhoitajat ovat menestyneet suhteessa toisiinsa.

Sijoitusstrategiat

Menestyksekäs sijoittaminen lähtee vankkojen perusteiden rakentamisesta. Sijoitusstrategian tulisi tukea sijoittajan yksilöllisiä tarpeita ja ottaa huomioon esimerkiksi eettiset rajoitteet ja kassavirtatarpeet. Noudattamalla systemaattista sijoitusstrategiaa sijoittaja varmistaa, että tuotto ja riski ovat tavoitteen mukaisia.

Sijoitusstrategioiden laadinnassa SijoittajaPRO toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa aina tavoitteiden kartoittamisesta sopivimman strategian laadintaan saakka. Aikaansaatu strategia määrittää sijoitustoiminnassa käytettävän varainhoitomallin, tavoitellun tuotto- ja riskitason, käytettävät omaisuusluokat ja sijoitusinstrumentit.

Varainhoitajien valinta ja kilpailutus

Tiedättekö, onko varainhoitajanne tuonut lisäarvoa sijoitustoimintaan ja onko varainhoitajanne paras vaihtoehto teidän yksilöllisiin tarpeisiin. Käyttääkö varainhoitaja omia tuotteitaan vai asiakkaan kannalta tehokkaimpia? Varainhoidon kilpailutuksella pyritään parantamaan sijoittajalle jäävää tuottoa ja alentamaan omaisuudenhoidosta maksettuja kustannuksia. Varainhoidon säännöllisellä kilpailutuksella asiakas varmistaa tehokkaan ja kustannuksiltaan kilpailukykyisen lopputuloksen.

Varainhoitajan valinta- ja kilpailutuspalvelun avulla asiakkaalla on mahdollisuus säästää vuosittain jopa kymmeniä tuhansia euroja sijoitustoiminnan turhista kustannuksista. Rahasto- ja sijoituspalveluyhtiöistä riippumattomana toimijana autamme asiakasta löytämään tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan varainhoitajan ilman eturistiriitoja.

Sijoitustoiminnan seurantapalvelut

Onko sijoitusvarallisuutenne sirpaloitunut usealle eri varainhoitajalle ja eri omaisuusluokkiin? Onko kokonaisuuden hahmottaminen tuottojen, riskien ja kulujen näkökulmasta haastavaa?

Palvelumme avulla voitte seurata sijoitusvarallisuutenne läpileikkausta yhden helppolukuisen raportin perusteella ja näin tehostaa sijoitustoimintaanne. Rahasto- ja sijoituspalveluyhtiöistä riippumattomana toimijana SijoittajaPRO tekee asiakkaiden puolesta aikaa vaativan työn sijoitusten analysoinnissa. Tuloksena on kattava raportti, jonka avulla sijoittaja näkee yhdellä silmäyksellä sijoitustensa olennaisimmat tiedot, kuten omaisuusluokkakohtaiset painotukset, markkina-arvot ja tuotto-riskisuhteen kehityksen.

Tietoa meistä

SijoittajaPRO on osa Investment Intelligence  -konsernia.

Jarno Rasinkangas

Account Manager

040 350 9042
jarno.rasinkangas@sijoittajapro.fi

Tarmo Urpilainen

Account Manager

045 666 4133
tarmo.urpilainen@sijoittajapro.fi

Timo Heikkilä

Partner / Ulkoisten analyytikkopalveluiden asiantuntija

0400 763 509
timo.heikkila@sijoittaja.fi

Hannu Huuskonen

Hallituksen puheenjohtaja

050 422 6331
hannu.huuskonen@sijoittaja.fi

Sami Väänänen

Analyytikko

sami.vaananen@sijoittaja.fi

Henri Tuominen

IT-asiantuntija

henri.tuominen@sijoittaja.fi

Senior Advisorit

Neuvonantajinamme toimivat alojensa huippuasiantuntijat.

Roger Wessman

Roger Wessman on riippumaton ekonomisti, jolla on yli 20 vuoden kokemus talouden ja rahoitusmarkkinoiden aktiivisesta seurannasta.  Nordea Suomen ja Pankkiiriliike Evlin pääekonomistina hän on tullut tunnetuksi julkisuudessa selkeäsanaisena talousasioiden selittäjänä.

Nykyään Wessman toimii itsenäisenä yrittäjänä ja tarjoaa ekonomistipalveluita ensi sijassa yrityksille ja järjestöille, joilla ei ole omaa ekonomistia. Hän mm. pitää räätälöityjä talouskatsauksia yhteisöjen hallituksille tai sijoituskomiteoille, luennoi asiakastilaisuuksissa, tekee lyhyempiä tai pidempiä selvityksiä talouskysymyksistä ja osallistuu asiantuntijana yhteisöjen sisäisiin keskusteluihin.

Elias Oikarinen

Kauppatieteiden tohtori Elias Oikarinen toimii akatemiatutkijana Turun kauppakorkeakoulun taloustieteen laitoksella ja on kiinteistösijoittamisen dosentti Oulun yliopistossa. Oikarisen tutkimus- ja opetustoiminta keskittyy asuntomarkkinoiden dynamiikkaan sekä laajemminkin kiinteistömarkkinoiden toimintaan. Hän on julkaissut lukuisia artikkeleita alan johtavissa tieteellisissä lehdissä, toiminut säännöllisesti kouluttajana alan asiantuntijoille (mm. Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ohjelmissa) ja konsultoinut useita alan yrityksiä. Oikarinen on ollut vierailevana tutkijana Cambridgen, Geneven ja Melbournen yliopistoissa. Eliaksen CV Turun yliopiston sivuilla.

Elias Oikarisen tarjoamaa osaamista ja esimerkkejä tarkemmista aiheista:

  • Kiinteistö- ja asuntomarkkinoihin liittyvä esitelmöinti, koulutus ja tutkimus
  • Investointianalyysin (kassavirtalaskelmien) hyödyntäminen kiinteistömarkkinoilla
  • Portfolioanalyysi kiinteistösijoituksia sisältävien sijoitussalkkujen osalta
  • Asuntomarkkinoita koskevat ennusteet ja ennustemallit
  • Hinnoittelumallit asunnoille

Mika Venho

Mika on Suomen sijoitusmetsien perustajaomistaja ja on kehittänyt yrityksen käytössä olevat tunnusluvut ja markkinahintaennusteen. Mika on Suomen johtavia metsäkiinteistöjen arvonmäärityksen asiantuntijoita. Hänellä on 15 vuoden kokemus metsätaloudesta ja metsäkiinteistöjen kaupasta. mm. Otsolla, Osuuspankissa ja Metsäntutkimuslaitoksessa.

Arvomme

Aina sijoittajan puolella

SijoittajaPROlla on vain yksi päämies – asiakkaamme. Jos asiakkaamme hyötyvät palvelustamme, niin silloin mekin varmasti saamme osamme asiakkaan tyytyväisyydestä. Olemme myös itse aktiivisia sijoittajia, joten haluamme tarjota asiakkaillemme vain palveluja, joihin olisimme itsekin tyytyväisiä.

Korkea asiantuntemus ja kehittyminen

SijoittajaPROn edustajilla on vankka asiantuntemus varainhoitoalasta ja tehokkaimmista sijoitusratkaisuista. Olemme eteenpäin katsova tiimi, joka ei jää tuleen makaamaan. Haluamme oppia sijoittamisesta joka päivä lisää, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja työkalut sijoitustoimintaan.

Toimintamme riippumattomuus

Emme myy tai välitä sijoitustuotteita emmekä edusta mitään varainhoito- tai sijoituspalveluyritystä. Emme myöskään ota vastaan palkkionpalautuksia tai kannusteita kolmansilta osapuolilta, vaan toimintamme perustuu täysin asiakkaalta saataviin rahavirtoihin. Näin voimme taata, että ajamme aina asiakkaan etua ja toimintamme on riippumatonta.

Avoimuus ja läpinäkyvyys

Asiakkaamme tietävät eurolleen mistä maksavat ja kuinka paljon. Toimintamme ei sisällä mitään piilokuluja tai muita kolmansilta osapuolilta saatavia kannusteita, mikä takaa asiakkaan edun asettamisen etusijalle palveluissamme.

Referenssit

Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta logo referenssit Haapavesi logo referenssi Työterveyslaitos referenssi logo Osuuskunta PPO Pohjois-Suomen terveydenhuollon tukisäätiö PSOAS – Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö Kuopion Seudun Hengityssäätiö Lapin yliopisto Tauno Tönningin Säätiö Oulun läänin talousseuran maataloussäätiö Oulun yliopiston ylioppilaskunta

Puolueeton SijoittajaPRO on kustannustehokas tapa tehostaa sijoitustoimintaa.

Yhteydenottolomake

Täytä yhteystietosi viereiseen lomakkeeseen ja olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Olen kiinnostunut:


Yhteystiedot

SijoittajaPRO

Arkistokatu 4, 90100 Oulu

jarno.rasinkangas@sijoittajapro.fi
www.sijoittajapro.fi